Mierlo Music in harmony is een brede muziekvereniging. Dit betekent dat in onze orkesten plaats voor veel verschillende instrumenten. We gaan graag in gesprek om te kijken hoe we andere instrumenten dan we nu hebben kunnen inpassen.

Onze lessen geven we in samenspraak met gekwalificeerde docenten, veelal verbonden aan het Kunstkwartier. Hierdoor is continuïteit van de lessen gewaarborgd. Deze lessen zijn wekelijks en duren meestal 20 minuten. Deze worden op verschillende locaties in Mierlo gegeven.

We kunnen belangstellenden een aantal gratis lessen aanbieden. Daarnaast beschikken we over een uitstekend instrumentarium dat we graag aan gedreven, belangstellende muzikanten uitreiken.

Bent u wat ouder en wilt u ook graag (weer) muziek maken? Ook u bent van harte welkom!

Lesgelden:

Om onze jeugdleden extra te stimuleren, worden de lesgelden deels door ons gesubsidieerd, daarom geldt:

∗ Jaartarieven t/m 18 jaar (lessen via het Kunstkwartier):

  • 1e jaar: € 150,-
  • 2e jaar: € 225,-
  • v.a. 3e jaar: € 300,-

Tarieven zijn op basis van 20 min. les. Bij 25 min. les wordt het lesgeld met €100,- per jaar verhoogd.

∗ Jaartarieven vanaf 19 jaar: kosten van de lessen worden volledig doorbelast. De op dit moment geldende tarieven van het Kunstkwartier kun je vinden op www.kunst-kwartier.nl

De lesgelden worden jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering.

Lesgeld wordt achteraf geïncasseerd per half jaar in juni en december.

Alle kinderen mogen meedoen in onze gemeente. Mocht het volgen van muziekles financiële problemen geven, neem dan contact op met www.leergeldgeldrop.nl.

Meer informatie over opleidingen kunt u krijgen via info@mierlomusic.nl.